Philip Martin’s producerer professionelle hår og hudplejeprodukter fremstillet i Italien, der kombinerer fremragende produktpræstationer med naturlige ingredienser og understøtter den perfekte balance mellem natur og videnskab. Dette er grunden til, at de er kendte og elskede overalt i verden.

Philip Martin’s er skabt af Mauro Trimigliozzi i 2007. Virksomheden Philip Martin’s er en innovativt koncept virksomhed: Alle produkterne er udviklet uden giftige stoffer for at skabe et nyt ritual af følelsesmæssig skønhed til velfærd for nutidens og alle fremtidige generationer. Det specielle Philip Martin’s brand logo forstiller fingrene på to sammenflettede hænder og er metaforen for et stærkt samarbejde mellem mennesker, der er en del af Philip Martins verden og øjet i midten er udsigten mod fremtiden. Philip Martin’s filosofi er veganske, økologiske og biokompatible ingredienser uden kompromiser. De undersøger den maksimale effektivitet af produktet med hensyn til sundhed, takket være et udvalg af vegetabilske og organiske certificerede bio ingredienser, formler med ikke giftig kemi og specialiseringen af den professionelle frisør som wellnessoperatør.

Philip Martin’s er en helhedsvision, som genskaber det originale skønhedskoncept om ingrediensernes renhed, sansens harmoni og balance mellem grøn teknologi og resultater. Jojobaolien, Essensen af Orange fra Calabria, Aloe vera fra italiensk landbrug, Middelhavsolivenolie og Moringa Oleifera-ekstrakt. De bruger de bedste ingredienser af naturlig og organisk oprindelse der forbedrer kvalitet og skønhed i hår og hud.

Philip Martin’s naturlige formler er fri for sls, parabener, natriumlaurylsulfat, peg-farvestoffer, plast, alkohol, propylenglykol, methyl / butylparaben. Philip Martin’s funktionelle aktive ingredienser gør behandlingerne ekstraordinært gode og skaber et nyt ritual for følelsesmæssig skønhed, der kombinerer Philip Martin’s professionel effektivitet med en forventet sanseoplevelse. Philip Martin’s producerer alt inden for beauty, shampoo, conditioner, kurer, setting, styling samt finish produkter, Philip Martins har 3 farver systemer, med diverse tilhørende beizer styrker og farveskåle, pensler, makeup, skincare, solprodukter, plante ekstrakt farver og farve balsam, permanent væske og afblegning, derudover er der en hel palette med marketings materiale såsom poser plakater, t-shirts, brochurer, prisskilte osv.