Philip Martin's Vitaminmaske

139,00 kr.

Philip Martin's Vitalitetsmaske i cellulose med vitamin A, H, C, E, F og arginin. En vitaminbombe af en maske med en forebyggende virkning. Genbalancerer og beskytter mod frie radikaler, der forårsager rynker og pigmentforandringer. Reducerer rødme fra solskader og opbygger hudens modstandsdygtighed ved hjælp af vitaminer og antioxidanter.

Vitaminerne bevarer hudens integritet, som på grund af indre og ydre faktorer kan forringes. Vitamin Masken giver en stor mængde næring af vitaminerne H, F, C, der favoriserer beskyttelsen af hud. Takket være tilstedeværelsen af arginin, som er en essentiel aminosyre, garanterer masken fra Philip Martin's en fremragende fugtning af huden.

For at sikre en god anvendelse af produktet skal du aktivere indholdet i emballagen, inden du åbner den ved at lave et let pres på den. Få vævsmasken til at klæbe til huden ved at anvende den på hele overfladen af ansigtet, som skal rengjort inden påføring. Slap af og lad masken virke i 10/15 minutter. Når trække tiden er forbi, fjern masken og massér ansigtet forsigtigt for at sikre det det overskydende produkt absorberes godt.

Antal
1
Tilføj til kurv