S12 VIOLET EXTRALIFT ASH TRUE COLOR 100 ml

True Color er et oxiderende farvesystem med en perfekt blanding mellem aktive ingredienser fra naturlig oprindelse og kemi, som er blevet strategisk valgt for at opnå sikre resultater med maksimal respekt overfor brugere, håret og hovedbunden.
Forfinet pigmenter af kvalitet, kombineret med en ny generation af ammoniumteknologi garanterer fremragende ydeevne, garanterede resultater relateret til hårfarvens dækning, levedygtighed og holdbarhed.

Philip Martins True Color er en skønhedsbehandling af håret, der bruger en ny revolutionerende teknologi, hvor farverne kan kombineres for at skabe den ønskede nuance.
Den perfekte ligevægt mellem basistonerne og refleks nuancerne er styrken i True Color creme farvesystem, der kan udvikle infinitive variationer med garanterede resultater.
En betydelig koncentration af valgte farver af top kvalitet, som gør det muligt at opnå farver uden kompromiser. Nogle nuancer er forblandet og garanterer derfor optimal dækning af gråt hår uden ekstra brug af grundfarve.